Coaching voor jou


Vrouw in de spotlight

Wil je  

  • jouw talentgebieden (her)ontdekken en leren wat nodig is om ze in energie te zetten en zo je passie ervoor te behouden?
  • professioneel herbronnen omdat je vast zit in je huidige job, je vindt dat je huidige job niet meer zo bij je past en je iets anders wil?
  • meer jobtevredenheid ?
  • weten wat jouw voorkeurwerkomgeving is waarin je jouw talenten het best kan ontwikkelen en inzetten en daardoor sneller, beter en met meer energie in je job kan staan?
  • inzicht krijgen in hoe je in je huidige job functioneert en in hoeverre je daarin je talenten –  met passie – kwijt kan? Wil je bovendien handvaten krijgen om die situatie te verbeteren of zelfbewuster om te springen met mogelijke keuzes in je beroepsleven?
  • leren welke voor jou belangrijke voorwaarden zijn om je talenten te kunnen inzetten?

dan kan Tapas je zeker helpen!

Praktisch


Een lamp die brandt en meer duidelijkheid geeft over de aanpak

Wil je de stap zetten naar talentcoaching en zo de kracht van jouw Tapas ontdekken om te komen tot workbalance en meer jobtevredenheid? Dan gaan we samen aan de slag. 

Je ontvangt van mij een offerte die je bij akkoord ondertekend terugstuurt. Je krijgt daarna een link naar de vragenlijst. Eens je die hebt ingevuld en ingediend, maak je een afspraak voor het feedbackgesprek. Dat gesprek duurt 1,5u en vindt bij mij thuis plaats.

Na het gesprek krijg je jouw Tapas voor Professionals-profiel mee. Daarmee kan je zelf verder aan de slag, maar het is ook de basis voor verdere opvolggesprekken zo je die wenst.